Wanneer u een reservatie maakt bij Podospa gaat u automatisch akkoord met het huisreglement.

 

Afspraken

 

Afspraken kunnen telefonisch, via mail en via Facebook gemaakt worden. Afspraken die  gemaakt worden zijn pas geldig na het ontvangen van een bevestiging van Podospa.

Gelieve tijdig op uw afspraak aanwezig te zijn. Gaat u toch later zijn, gelieve ons dan te verwittigen. Indien u later bent, zijn wij genoodzaakt uw behandeling in te korten, dit uit respect voor de volgende klant. Wanneer er niet meer voldoende tijd rest om de behandeling tot een kwalitatief einde te brengen zijn wij genoodzaakt de behandeling te verplaatsen naar een ander tijdstip. De behandeling zal volledig aangerekend worden, dit ter compensatie van onze verloren tijd!

 

Annulaties

 

U kan tot 24 uur van te voren uw afspraak telefonisch annuleren.

Wanneer u later annuleert zijn wij genoodzaakt om 50% van de geplande behandeling aan te rekenen. Dit met een minimum van € 10.

Bij een No Show wordt de geplande behandeling volledig gefactureerd.

Deze vergoeding wordt betaald na het ontvangen van een factuur.

Bij een No Show met een geschenkbon wordt deze bon geannuleerd.

Wanneer u meerdere keren na elkaar te laat komt of niet komt opdagen, kan u een nieuwe afspraak geweigerd worden.

 

Geschenkbonnen

 

Geschenkbonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar. Op de dag van je behandeling dien je uiteraard je bon mee te brengen. Vergeet je deze echter, dan zal het normale tarief worden aangerekend voor de geplande behandeling. Verloren of gestolen cadeaubonnen kunnen niet vergoed worden. Ben je niet aanwezig op de dag van je afspraak, dan wordt je geschenkbon geannuleerd.

Geschenkbonnen zijn niet omruilbaar naar cash geld.

 

Algemeen

 

  • Tijdens een behandeling ben ik niet in de mogelijkheid de telefoon op te nemen, gelieve duidelijk je naam in te spreken op mijn voicemail,of jouw vraag per bericht of mail te sturen. ik contacteer u zo spoedig mogelijk terug.

  • Het massagesalon is 100% rookvrij.

  • Hygiëne is in ons salon zeer belangrijk. Daarom zijn rookpauzes tijdens de behandeling niet toegestaan.

  • Podospa behoudt het recht om klanten te weigeren wanneer de persoonlijke hygiëne van de klant de wensen overlaat.

  • Wij aanvaarden contant betaling, betalingen via de bancontact app of payconiq.

  • De prijzen op de website zijn de enige prijzen die gelden en vervangen dan ook voorgaande prijslijsten.

  • Podospa biedt u graag een kwaliteitsvolle behandeling, zo is het mogelijk dat wij meer tijd vragen om een behandeling uit te voeren.

  • Wij bieden enkel  massages zonder enige erotische bijbedoeling, indien u met volgende intenties een afspraak maakt kan u afspraak zonder meer geweigerd worden.

  • Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant meebrengt naar het salon . Wij zijn  niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen en/of beschadigingen op de oprit voor of aan het salon. Wij hebben het recht aan de cliënt een schadevergoeding te eisen indien de cliënt meubilair, apparatuur of producten beschadigt. Dit geld ook voor schade aan onze woning en/of de ruimte waar het salon is gevestigd

  • Diefstal wordt altijd gemeld bij de politie.

 

Indien u deze afspraken correct naleeft beloof ik u eveneens mijn woord op een zorgvuldige behandeling.

Zo kan u er ook vanuit gaan dat privacy ten volste wordt gerespecteerd en ik mij aan de zwijgplicht verbind.