Je hebt meestal de keuze tussen twee mogelijkheden om je te ontharen: scheren of waxen.  

De ene manier iets eenvoudiger om zelf te doen dan de andere.

Waxen heeft ten opzichte van scheren enorm veel voordelen.

1. Neemt minder tijd in beslag

Wanneer je op een vroege leeftijd begint met je lichaam te waxen hoef je maar om de 6 à 8 weken terug laten waxen. Als je je benen harst zul je ook minder last hebben van ingegroeide haartjes.

2. De irritatie verminderd

Als je je lichaam laat waxen zal je gelijk ook veel minder last hebben van irritatie. Bij het scheren heb je vaak last van bultjes en ingegroeide haren, dat is nu verleden tijd. Bij een gevoelige huid is het nog altijd mogelijk dat de huid wat rood uitslaat maar dat is zo weer verdwenen. Een extra voordeel is dat je geen snijwonden kan hebben bij het waxen, wat bij het scheren natuurlijk wel mogelijk is. 

3. Minder haargroei na het waxen

Hoe vroeger je begint met je benen te waxen hoe minder sterk je haargroei wordt. Wanneer je zelf je benen scheert geef je de aanzet, zonder dit te beseffen, aan je haren om heel snel en veel voller terug te komen.

4. Waxen hoef je niet zelf te doen

Het is niet de leukste behandeling die je bij een schoonheidsspecialiste vraagt , maar het voordeel is dat je het professioneel kunt laten doen en het werk goed laten uitvoeren .

5. Waxen is hygiënisch

Hygiënischer kan het niet. Je krijgt bij elke nieuwe opgelegde strip een kraakschone en hygiënische strip opgelegd die slechts één keer gebruikt wordt. Er wordt telkens per behandeling een nieuwe spatel genomen die enkel voor jouw behandeling wordt gebruikt. De spatel gaat dan mooi in de wax, even dippen, en dan rechtstreeks op de plaats waar het gebruikt moet worden op je kostbare huid. Het grote voordeel is dan ook dat de kans op ontstekingen uiterst klein zijn.

 

Ontharen gelaat 2 zones ( naar keuze) € 11
Ontharen volledig gelaat € 16
Ontharen oksels € 12
Ontharen armen volledig € 16
Ontharen onderarmen € 10
Ontharen volledige benen € 26
Ontharen rug/ bost man € 20